Στην περίπτωση που δεν σας κάνει, αλλαγές πραγματοποιούνται εύκολα και γρήγορα στον χώρο σας χέρι με χέρι.
Η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται ΔΩΡΕΑΝ. Εξαιρούνται τα προϊόντα outlet (έκπτωση 50% και πάνω)
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ισχύει μόνο για Ελλάδα.
Close
10ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ / ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΩΣ 50%
Αυτό το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Αυτό το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Αυτό το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Αυτό το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Αυτό το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Αυτό το πεδίο είναι υποχρεωτικό.
Συχνές ερωτήσεις
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ STUDENT, -10% ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ WWW.LUIGI.COM.GR;
Μέσα από το ηλεκτρονικό, όσο και από το φυσικό κατάστημα υποδημάτων www.luigi.com.gr, σας παρέχετε η δυνατότητα να πραγματοποιείται τις αγορές σας αποκτώντας έκπτωση -10% επί των συνολικών σας αγορών.
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ STUDENT, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ -10% ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ WWW.LUIGI.COM.GR;
Η προσφορά ισχύει για όλους τους Φοιτητές - Σπουδαστές που διατηρούν την Ακαδημαϊκή τους ταυτότητα. Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν την προσφορά καταχωρούν τα στοιχεία τους στην σχετική φόρμα εγγραφής στην ιστοσελίδα της LUIGI FOOTWEAR και με την ολοκλήρωση γίνεται ανακατεύθυνση στην σελίδα όπου σας αποκαλύπτεται ο μυστικός κωδικός έκπτωσης για τους Φοιτητές – Σπουδαστές και παρέχει στον κάτοχό του -10% για τις αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.luigi.com.gr.
ΠΟΙΑ ΒΗΜΑΤΑ/ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LUIGI.COM.GR ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ STUDENT -10%;
Η διαδικασία μέσω της οποίας θα μπορέσεις να επιλέξεις και να αγοράσεις τα προϊόντα της αρεσκείας σου απολαμβάνοντας την Φοιτητική Έκπτωση -10% είναι η εξής: Επισκέπτεσαι την ιστοσελίδα www.luigi.com.gr

Στη συνέχεια επιλέγεις το εικονίδιο STUDENT, στην πάνω δεξιά περιοχή του Μενού περιήγησης και μεταφέρεσαι στην μοναδική σελίδα εγγραφής.

Καταχωρείς τα προσωπικά σου στοιχεία και τον κωδικό πάσο της ακαδημαϊκής σου ταυτότητας και ολοκληρώνοντας την εγγραφή, σου εμφανίζεται η σελίδα με τον μυστικό κωδικό έκπτωσης

Με την εφαρμογή του κωδικού υπολογίζεται η έκπτωση -10% στο συνολικό ποσό των αγορών σου. Η έκπτωση -10% ισχύει επιπλέον επί των εκάστοτε τελικών τιμών προϊόντων μόνο για προϊόντα τα οποία δεν είναι ήδη σε έκπτωση στην ιστοσελίδα www.luigi.com.gr.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ – ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ;
Ο κωδικός για φοιτητές - σπουδαστές είναι ένας 7ψήφιος κωδικός που εμφανίζεται στην οθόνη μετά την ολοκλήρωση της καταχώρησης των στοιχείων σου, καθώς επίσης και αποστέλλεται και ως email στον λογαριασμό που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ;
Η διάρκεια του κωδικού για φοιτητές – σπουδαστές ισχύει για όλη την διάρκεια φοίτησης και διατήρησης της ακαδημαϊκής ταυτότητας του εκάστοτε σπουδαστή.
ΠΟΣΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ STUDENT ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ;
Για να αποκτήσετε τη δυνατότητα επιπλέον έκπτωσης -10% στα προϊόντα του www.luigi.com.gr χρησιμοποιείται ένας κωδικός και σε κάθε παραγγελία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά στο σύνολο της παραγγελίας.
ΤΙ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΑΣΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΟΥ;
Επικοινωνείτε με το τηλεφωνικό κέντρο της LUIGI FOOTWEAR 2310.54.55.56 και 2310.75.15.75 και αναφέροντας τον κωδικό πάσο της ακαδημαϊκής ταυτότητας σας ενημερώνουν για τον κωδικό έκπτωσης -10%.
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ;
Ο κάθε φοιτητής – σπουδαστής μετά την ολοκλήρωση εγγραφής του αποκτά έναν κωδικό που είναι προσωπικός και για ιδιωτική χρήση. Παρόλα αυτά επιτρέπεται η διανομή και χρήση από πρόσωπα οικία στον κύριο κάτοχο του συγκεκριμένου σπουδαστή.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
2310 54 55 56
2312 31 46 30
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑΓΗ
ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ
ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
everypay
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!